آخرین وضعیت انتخابات در عراق با رونمایی از ائتلاف‌های جدید عراقچی: اسنپ‌بک فعال نشده/رابطه راهبردی ایران و روسیه ریشه در اعتماد متقابل دارد ترامپ مدعی نابودی یک زیردریایی حامل مواد مخدر به سمت آمریکا شد گفت‌وگوی وزیران خارجه ایران و مصر درباره روابط دوجانبه و تحولات جهانی نتانیاهو: جنگ غزه تمام نشده؛ در سوریه خواهیم ماند حماس ۴۰ نفر را برای اداره غزه معرفی کرد آتش‌سوزی مهیب نفتکش گاز مایع در سواحل یمن؛ ۲ خدمه مفقود شدند خبرنگار: چه کسی بوداپست را به عنوان محل دیدار پوتین و ترامپ انتخاب کرده؟ سخنگوی کاخ سفید: مادرت! نتانیاهو: نگاه ما به ایران دوخته شده است حماس با تشکیل کمیته اداره غزه موافقت کرد نتانیاهو دستور بسته شدن گذرگاه رفح را صادر کرد پایان قطعی بررسی پرونده هسته‌ای ایران در شورای امنیت سازمان ملل نفتکش مورد حمله توسط زیردریایی آمریکا، ارتباطی با ناوگان کشتیرانی ایران ندارد ​​​​​​​نامه روسیه، ایران و چین درباره خاتمه قطعنامه ۲۲۳۱ پیام معاون حقوقی وزارت خارجه درباره مقابله با اسنپ‌بک

شیخ نعیم قاسم: اسرائیل و آمریکا نخواهند توانست ما را شکست دهند

دبیرکل حزب الله لبنان گفت اسرائیل غاصب و آمریکا‌ی جنایتکار هرگز نخواهند توانست ما را شکست دهند، چرا که خاک میهن‌ ما با خون شهیدان درآمیخته است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۶ - ۲۴ مهر ۱۴۰۴ - 2025 October 16
کد خبر: ۲۹۱۹۲۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان، در پیامی به مناسبت گردهمایی گسترده‌ی پیشاهنگی امام مهدی(عج) در بیروت، تأکید کرد که لبنان در برابر تجاوز و توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی ایستاده است و هیچ قدرتی قادر به شکست مقاومت نخواهد بود، زیرا خاک میهن‌ ما با خون شهیدان آمیخته است.

وی حضور 74٬475 نوجوان دختر و پسر در تجمع پیشاهنگی بیروت را نشانه‌ای از قدرت و ایمان ملت لبنان دانست و تصریح کرد که این اجتماع، پیام وحدت و ثبات ملت در مسیر مقاومت است.

شیخ نعیم قاسم ضمن تجدید حمایت از آرمان فلسطین گفت فلسطین پابرجا می‌ماند و قدس همچنان مسیر حق است؛ قطب‌نمای ما به سوی خیرخواهی، عزت منطقه و انسانیت جهت‌گیری می‌کند.

یادآوری می‌شود روز بیستم مهرماه، بیش از 60هزار پیشاهنگ دختر و پسر از مناطق مختلف لبنان با شعار «نسل‌های سید»، در شهرک ورزشی بیروت برای بزرگداشت یاد شهیدان سید حسن نصرالله و سید هاشم صفی‌الدین گرد هم آمدند و با سید شهید مقاومت تجدید پیمان کردند.

در جریان بزرگترین گردهمایی پیشاهنگان امام مهدی (عجل الله) در شهرک ورزشی در بیروت، «نزیه فیاض» رئیس انجمن پیشاهنگان امام مهدی عجل الله در سخنرانی خود به این منظور اعلام کرد که جهان هرگز شاهد چنین گردهمایی پیشاهنگی با تعداد بیش از 74475 شرکت کننده نبوده است.

نزیه فیاض در این سخنرانی خود تاکید کرد: ما اینجا هستیم تا دشمن صهیونیستی را به چالش بکشیم و نسل‌های سید (شهید سید حسن نصرالله) را که راه ایشان را دنبال می‌کنند، به صهیونیست‌ها نشان دهیم. ما نسل‌های سید آمده‌ایم تا به جهانیان اعلام کنیم که همچنان مصمم‌تر، مطمئن‌تر و امیدوارتر به عهد خود پایبندیم./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار